12 апреля 2013

Керамічна плитка, керамограніт, плитка клінкер, мозаїка

Керамічна плитка, керамограніт, плитка клінкер, мозаїка

Керамічна плитка широко використовується для обробки внутрішніх приміщень: ванної кімнати, туалету, кухні, а також для обробки зовнішніх фасадів (тирасси, доріжки, сходи).Плитка має безліч переваг, таких як: естетичність, міцність, довговічність, легкість у догляді, чудово стійка до стирання, впливу хімічних речовин.  Плитка - матеріал практично незамінний для для приміщень з високою вологістю.

 
керамічна плитка львів
 Керамічна плитка, клінкерКлінкерна плитка (фасадна плитка) являє собою повністю натуральний, екологічно чистий матеріал, який не містить домішки і штучні барвників, незаперечною перевагою якого є його високий опір до стирання і механічна міцність, морозостійкість, стійкість до перепадів температури. Клінкер зберігає свої експлуатаційні та естетичні переваги на протязі багатьох десятиліть.
Керамічна плитка, Керамограніт, гресКерамограніт (керамічний граніт, грес) має прекрасні властивості міцності, екологічно чистий матеріал з відмінними водовідштовхувальними властивостями. У більшості випадків плитка керамограніт використовується без покриття глазурі для покриття підлоги. Широко використовується керамограніт в промислових приміщеннях, де застосовуються великі навантаження на підлогу. Останнім часом з'явилися нові види плитки, які забарвлюють шляхом внесення спеціальних фарбувальних пігментів. ПЛИТКА ЦІНА
Керамічна плитка, Мозаїка, пано Мозаїка(пано) це один з найдавніших практичних способів прикрасити інтер'єр: приміщення ванн, кухонь, басейни, фасади будинків. Великий асортимент кераміки в нашому магазині дасть можливість створити будь-який вид робіт за допомогою скляної або керамічної мозаїки.
 
ПП "ЛЬВІВПОСТАЧБУД" є офіційним дистриб'ютором багатьох відомих компаній виробників керамічної плитки, керамограніту, клінкеру і мозаїки по Україні.
 
У нас представлена керамічна плитка, плитка керамограніт, плитка клінкер і мозаїка останніх колекцій провідних світових виробників. Ви зможете підібрати  необхідну Вам колірну гаму разом з нашими менеджерами, які радісно допоможуть у підборі дизайну, дадуть відповіді на всі Ваші питання, розрахують необхідну кількість керамічної плитки, керамограніту, клінкеру або мозаїки. 
Також Ви можете замовити додаткові послуги, такі як доставка керамічної плитки у Львові та по Україні або 3D зображення, дизайн стін і підлоги інтер'єру Вашого проекту. Ви ще не визначилися з вибором і продовжуєте гортати каталоги з надією знайти оптимальний варіант? Сьогодні сотні людей у Львові, та й по всій країні шукають необхідний товар виключно за показниками ціни, наприклад, забиваючи в пошуковик «керамічна плитка, ціна, Львів, Тернопіль, Луцьк, Івано-Франківськ, Ужгород», але чи так важлива в серйозній покупці вартість товару? Набагато важливіше міцність, довговічність, практичність та естетичність матеріалу. Ми розміщуємо детальну характеристику оздоблювальних матеріалів.
Здійснюємо доставку в Тернопіль, Луцьк, Івано-Франківськ, Ужгород та по всій Україні.
 
 

Якщо Ви не змогли знайти на нашому сайті плитку, яку шукали,  звяжіться з нами і ми обовязково Вам допоможемо. 

                                                        Заказ  067 313 65 54

Керамічна плитка для    ванної кімнати

col1 temp

Керамічна плитка для підлоги

Керамічна плитка для кухні

                                          
ВИБЕРІТЬ ВИРОБНИКА:

Керамічна плитка Польща, Польска плитка

Керамічна плитка Польща

Керамічна плитка Іспанія, ІСПАНСЬКА ПЛИТКА
            ІСПАНСЬКА ПЛИТКА

Керамічна плитка Італія, Італійська плитка    

   ІТАЛІЙСЬКА ПЛИТКА

Керамічна плитка Німеччина

            ПЛИТКА  НІМЕЧЧИНА

 

Керамічна плитка Україна     

Керамічна плитка Україна

 

 Керамічна плитка та керамограніт Росія

 

Керамічна плитка китайська, Керамограніт Китай

Керамограніт Китай

 

HYDRA мозаїка

             МОЗАЇКА, ПАННО КИТАЙ

Керамічна плитка RAK ceramics

            АРАБСКІ ЕМІРАТИ

Керамічна плитка RAKO

                     ЧЕХІЯ

                Литва

                  Португалія


                       Бразилія

                    Египет

                 Індонезия

                          БІЛОРУСІЯ


                        ТУРЦІЯ

Пожаловаться модератору